Kategória: Mi újság, Budapest?

Újra sétálhatunk a Füvészkertben

A karantén idején mindannyian a szabadba vágyunk, hogy egy kis friss levegőt és a természet adta szépséget magunkba szívjuk, feltöltődjünk. Jó hírünk van: már nem csak virtuálisan gyönyörködhetünk a Füvészkert tavaszi megújulásában, hanem valóban be is járhatjuk, minden nap 9 és 17 óra között.

Az ELTE Botanikus kertje a koronavírus járvány miatt eddig zárva volt, de április 27. hétfőtől újra látogatható lesz, persze szigorúan csak előzetes regisztrációval. A jelentkezést a Füvészkert facebook oldalán létrehozott különálló eseményekben tehetik meg az érdeklődők, a látogatás napját kiválasztva, majd a foglalásra kattintva. A nyitva tartás és a belépődíjak változatlanok, az üvegházak azonban a zárt tér miatt továbbra sem nyitnak ki.

Újra sétálhatunk a Füvészkertben
Fotó: ELTE Füvészkert

A kert látogatása alkalmával is szükséges betartani az egymástól való két méteres távolságot, és természetesen maszk viselése is fontos.

Foglalás menete:

Facebook: https://bit.ly/2VUnE3Z
1. Válaszd ki az események közül a megfelelő időpontot.
2. Kattints a HELYFOGLALÁS gombra. Válaszd ki a helyek számát. Maximum 2 a megadható, mivel egyéni látogatókat fogadnak csak.
3. A kapott megerősítést mutasd be a jegy vásárlásakor. Az eseményre, ha rákattintasz megjelenik, hogy „Megerősítetted részvételedet” megerősítés megtekintésére rákattintva tudod bemutatni a foglalását a telefonodon.
Foglalás esetleges lemondása esetén kattints a megerősítés megtekintésére, majd a foglalás visszavonására.

Az április 27-i (hétfői) esemény már teltházas, de a többi napokon még vannak helyek!

Bővebb információ:

Web: http://www.fuveszkert.org/
A Füvészkert címe:1083Budapest, Illés utca 25.

Kapcsolódó tartalmak