Kategória: Fókuszban

Új kedvezmények a Budapestre látogatóknak

Kedvezményes áron lehet szállodai szobákat foglalni a most induló új Budapest kártyával december végéig. A Főváros és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége közös akciójának célja kettős: egyfelől segíteni a budapesti turizmus újraindulását, másfelől pedig a Főváros ezzel szeretné megköszönni mindenkinek az elmúlt hetek, hónapok erőfeszítését.

Áprilisban a Budapest megvár! kampánnyal hirdette Budapestet a főváros turisztikai szervezete. Budapest most a helyi különlegességekkel szólítja meg a belföldi turistákat. Az ország szíveként, mindenhez közel helyezkedik el, így gyorsan és kiszámíthatóan elérhető turisztikai desztináció, mely most nagyon kedvező áron és bővített kínálattal várja a vendégeket, a fenntarthatóság jegyében – Restart Budapest Card – kedvezménykártya csomagjával.

RESTART BUDAPEST CARD KEDVEZMÉNYKÁRTYA CSOMAG

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ a belföldi turizmus élénkítése érdekében Restart Budapest Card néven új turisztikai kedvezménykártyát és benne kibővített, vonzó és megfizethető élménycsomagot kínál vendégeinek. A Restart Budapest Card 48 órán keresztül nyújt ingyenes és kedvezményes szolgáltatásokat.

Miben más, mint a klasszikus 48 órás társa?

  • A klasszikus 48 órás Budapest Card majd minden szolgáltatása mellett plusz kedvezményeket is tartalmaz.
  • Az új konstrukció azért is egyedi, mivel ez az egyetlen olyan Budapest kártya, mely a szállásfoglalásnál is kedvezményt ad, így lehetőséget teremt a belföldi turistáknak arra, hogy pénztárcabarát módon tölthessenek el 2 éjszakát Budapesten.
  • A Restart Budapest Card tulajdonosok számára a szerződött szállodák 2020. 07. 01. – 2020. 12. 31. közti időszakban (kivéve karácsony napjai és szilveszter napja) 2 főre, 2 éjszakára, reggeli nélkül, a bruttó ár 3 csillagos szállodai szoba esetén 12.000 Ft/éj, azaz 24.000 Ft, 4 csillagos esetén 20.000 Ft/éj, azaz 40.000 Ft, 5 csillagos esetén 30.000 Ft/éj, azaz 60.000 Ft-ért ajánlanak szállást.
  • Egy másik lényeges többletszolgáltatása a Restart kártyának, hogy a következő strandfürdők közül – Palatinus, Római Lido, Csillaghegyi, Paskál, Pesterzsébeti és Pünkösdfürdői strand – szabadon választható egy, amelybe ingyenes a belépés egy alkalommal.
  • Sőt! Ezen felül a történelmi gyógyfürdők közül a Lukács, Széchenyi, Rudas (Ez utóbbi nem minden nap koedukált!) fürdőből szintén szabadon választható egy, amelybe ingyenes a belépés egy alkalommal.
  • A Restart csomag ingyenes Hop-On Hop-Off szolgáltatást is tartalmaz!
Új kedvezmények a Budapestre látogatóknak

Ami mostantól újdonság minden Budapest Card típusnál: 

  • Ha valaki a még nagyobb zöld területet választaná, annak lehetősége van a Lupa strandon 20%-os kedvezményt érvényesíteni a belépője árából.
  • A digitális világot kedvelők és az arra kíváncsiak pedig 20%-kal olcsóbban tudnak belépni az Európában egyedülálló VR Vidámpark 2000 négyzetméteres három szintes virtuális valóságába.

A Főváros hivatalos turisztikai kedvezménykártyája, a Budapest Card termékcsalád használatával több, mint 30 ingyenes és közel 100 kedvezményes szolgáltatás vehető igénybe.

Hogy juthat hozzá a turista a Restart Budapest Cardhoz?

  • Ez a kedvezményes kártyatípus a www.budapestinfo.hu webshop oldalán, valamint a belvárosi Budapestinfo Point irodákban vásárolható meg.
  • Két belvárosi Budapestinfo Point irodában – a Deák téren (Sütő utca), valamint a Hősök terén, illetve a részt vevő szállodák recepcióján kaphatja kézhez a vendég.


** Bővebb információ itt található! **

Nyitókép: BFTK/Práczky István

Kapcsolódó tartalmak