Kategória: Élhető város

Kibérelem.hu – működő üzletek, működő város!

A Kibérelem.hu közvetlen célja az üresen álló üzlethelyiségek ismertté és vonzóvá tétele a vállalkozók vagy épp vállalkozásba kezdők számára.

Közvetett célja viszont egy élhetőbb környezet kialakításának támogatása, egy olyan város és városkép létrehozásának elősegítése, ahol az emberek szeretnek sétálni, szeretnek élni.

A Kibérelem.hu egy olyan új és innovatív weboldal, amely bárki számára elérhető módon egy jól kezelhető adatbázisban és térképes kereső segítségével kínál kiadó önkormányzati és magán tulajdonban lévő üzlethelyiségeket. Naprakész, megbízható demográfiai és piaci adatokat biztosít a lokális környezetről, valamint hasznos információkat is szolgáltat a kezdő vállalkozók számára. Ezek mellett a vállalkozások még szakembereket is kereshetnek a segítségével.

Kibérelem.hu – működő üzletek, működő város!
A működő üzletek nagyban megnövelik egy utca vonzerejét.
Fotó: Soós Bertalan

Egy olyan lüktető nagyvárosban, mint Budapest, az embereket sokszor a bőség zavara, a túl sok és túl sok helyen megtalálható információ akadályozza a fejlődésben. A Kibérelem.hu ezt hivatott áthidalni.

Miért hasznos?

Ez a platform Budapest egyik olyan eszköze, mely egyrészt komplex megoldásokkal segíti a helyi vállalkozókat álmaik megvalósításában, másrészt hozzájárul a város és az önkormányzatok versenyképességének növeléséhez, a helyiségeik hasznosításához, nem utolsó sorban pedig az üres üzletek és elhanyagolt utcák megszüntetésével a fővárosban élők és ide látogatók életét is egy kicsit boldogabbá teheti. Hiszen mindenki jobban szeret egy hangulatos, élettel teli utcán andalogni, új üzleteket megismerni, mint az elhagyatott kirakatok között sétálni.

Kibérelem.hu – működő üzletek, működő város!
Bezárt, tönkrement üzletek előtt nem jó sétálni.
Fotó: Soós Bertalan

Weboldal: http://kiberelem.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/kiberelem/
Instagram: https://www.instagram.com/bum_budapest/

Kapcsolódó tartalmak