Kategória: Mi újság, Budapest?

Turistáskodás Budapesten? – így fedezi fel a várost Hédinke, Dobó Ági és Török Ábel

Fedezd fel a várost Hédinkével, Török Ábellel és Dobó Ágival – turistalátványosságtól a rejtett spotokig

Bár a világjárvány kényszerűsége szülte, a „légy a saját városodban turista”  programok egyre népszerűbbek, legyen szó családi kikapcsolódásról, páros kalandokról vagy éppen a négylábúakkal való csatangolásról. És hogy mennyi mindent lehet csinálni a Restart Budapest kártyával? Most élesben is kipróbálta Hédinke, Török Ábel és Dobó Ági családja is, íme a videók.

Hédinke és Soma a legendás Goldberger-család egykori, Óbudai gyárában járt – Hédinek  még gyerekkorunk slágere, a kékfestős pörgősszoknya is jól áll, de persze a panorámás pezsgőzés és a vadulás sem maradhatott el, jó érzékkel válogattak össze egy eseménydús napra kulturális, romantikus és alternatív programokat is.

Bár Budapest egy nyüzsgő nagyváros, azért nem csak betonrengetegből áll – néha a belvárostól pár megállóval odébb az igazi festői természetbe csöppenhetünk. Török Ábel inkább a szigetek, erdők, hegyek és mezők felé vette az irányt, ahol igazán extrém körülmények között is láthatta a várost.

Dobó Ági pedig családostul vetette bele magát a csillámpónis pasztell-mennyországba, és klasszikus gyerekes programokkal töltötték a napot Budapesten.

Borítófotó: Szabó Hédi

Kapcsolódó tartalmak