Kategória: Kult

Fényárban úszott a Széchenyi fürdő az MTV EMA gálája alkalmából

David Guetta a Széchenyi Gyógyfürdőben adta elő a 'Let's Love' c. számot az MTV EMA díjátadó alkalmából.

November 8-án tartották virtuálisan az MTV EMA díjátadó gáláját, amelyhez idén Budapest szolgáltatta részben a díszletet. A közvetítés során David Guetta lélegzetelállító fényshow keretében adta elő a Let’s Love c. számot az énekesnő Raye kíséretében, amely a Széchenyi fürdő teljes környezetét bevilágította.

Az MTV EMA díjátadója hagyományosan a nemzetközi könnyűzenei szféra egyik legrangosabb, tévés fronton pedig az egyik legnézettebb eseményének számít. A mezőnyben az aktuálisan leginkább felkapott előadók slágerei mérkőznek meg egymással, és amelynek idei eredményeiről itt lehet bővebben olvasni.

A 2020-as díjátadóban különösen fontos szerepet játszott Budapest, hiszen míg a műsort vezető Palvin Barbara Magyarország különböző pontjairól jelentkezett be, a nemzetközileg egyik legismertebb DJ-nek számító David Guetta szemkápráztató fényshow keretében zenélt a Széchenyi fürdő nagymedencéjénél. Guetta idén jelölést is kapott az legjobb elektronikus zenei előadó kategóriájában (amit végül sikerült is elhoznia), ennek alkalmából született a lenti, elképesztően látványos videó is, amint az énekesnő Raye vendégszereplésével játssza a Let’s Love c. számot.

David Guetta ft. Raye: Let’s Love – a Széchenyi fürdőben

Kapcsolódó tartalmak