Kategória: Advent

Adventi Garden Wonder koncert az Énbudapestemen

December 15-én este 20.00 órától adventi koncerttel jelentkezik a Garden Wonder: Home for Christmas az Énbudapestemen!

Ünnepi online koncertet tart a Garden Wonder december 15-én este 20.00 órától az Énbudapestem Facebook oldalán és Youtube csatornáján. A szervezőcsapat közel négy éve állít színpadra feltörekvő zenészeket havi rendszerességgel. A mostani koncerten három formációt ismerhetünk meg, a videó pedig később is elérhető lesz az Énbudapestem felületein.

Titkos koncerthelyszínek, amikre csak 24 órával a kezdés előtt derül fény, izgalmas és friss zenei előadók, stabil és mindenevő követőtábor. A Garden Wonder csapata közel 4 éve szervez különleges, korábban nem használt helyszínekre minikoncerteket, így gyártelepen, kertben vagy nappaliban is tartottak már megismételhetetlen eseményeket. A koncepció fontos része az egyszeriség. Ezeket az előadásokat ugyanis kizárólag egyetlen alkalommal, az adott helyszínen lehet megnézni, mindig új fellépők kombinációjával.

A koncerteken leginkább a feltörekvő nemzetközi zenészek kapnak fő szerepet, és általában bemutatkoznak helyi fellépők is. A Garden Wonder egyfajta városi nomádok csapataként varázsolja át a titkos helyszíneket különleges koncertélménnyé, ahol egy estén át otthon érezhetik magukat a vendégek. Több mint 3 és fél év alatt így egy komoly zene-szerető közösséggel, valamint száznál is több fellépővel sikerült színesíteniük Budapest zenei életét. Mi garantált? Chill vibes, barátságos közösség és a lehető legjobb zene.

A Garden Wonder most egy online adventi koncerttel is készült az újdonságokra éhes zenekedvelőknek, Garden Wonder: Home for Christmas címmel. Az ünnepi, virtuális eseményen három fiatal formáció zenéjét hallgathatjuk meg, amely nemcsak különleges zenei élményt nyújt, de a nappalinkban hallgatva a megszokott Garden Wonder hangulatot is közvetíteni igyekszik.

Dőljetek hátra, fogjatok egy bögre forró italt és élvezzétek a Garden Wonder atmoszféráját!

Dobner Illés & Évi

Dobner Illés & Évi sok éve zenél együtt, eddig több név alatt és több felállásban is lehetett látni őket. Jelenleg Londonban élnek és alkotnak, de az utóbbi időben egyre inkább feléledt bennük a vágy egy magyar nyelvű anyag kiadására. Ebből született nemrég a Körberajzol c. album, amelyben először zenélnek együtt magyar nyelven ebben a felállásban, pop duóként, egy-egy vendégzenésszel kiegészítve.

A név – Dobner Illés & Évi elég puritán, de valahol arra reflektál, hogy ez a két zenész saját projektje. A dalokat ők írják és hangszerelik, ők veszik fel és keverik is meg. Az évek során tökéletes munkamegosztás alakult ki közöttük, így Illés inkább a dalszövegekért, míg Évi a vokálok oroszlánrészéért felel – minden mást testvériesen megosztanak.

Hinterstate

A 2018-ban alakult Hinterstate egy Indie-folk /Americana formáció Budapestről. Jelenlegi felállásban három tag alkotja a zenekart, Hunka Boti (ének, gitár), Petik Barnabás (billentyű) és Ferenczy Gergely (basszusgitár, bendzsó). Első számuk egy év alatt több nemzetközi lejátszási listába is bekerült (mint pl.: Mahogany, AlexRaindbird) ezzel elérve a több mint 120 ezer lejátszást Spotifyon.

Follow The Violin

Farkas Izsák 2010-ben végzett hegedűművészként. Azóta hangszerével, elektroakusztikus eszközökkel és performanszaival a zene fogalmi határainak tágításán dolgozik. Az Infusion Trio egyik tagja, amely formáció méltán híres a már jól ismert slágerek teljesen új, érdekes hangzásvilágban való megszólaltatásáról elektronikus hangszerek és effektpedálok által.

Izsák már egyetemi évei alatt kutatta az elektromos hegedű új, formabontó kifejezésmódjait. A vizuális előadóművészet is közel áll hozzá: a „Hegedűs a háztetőn” címszerepében például 6 évig láthatta a Vígszínház közönsége. Jelenléte a különféle színházművészeti irányzatokban folyamatos, mindemellett számos fúziós, crossover és jazz és rock zenekar tagja, vezetője. Munkásságát összefoglalva kezdte el építeni a Follow the Violin közösségi brandet, amellyel bepillantást enged izgalmas, élő előadásaiba.

Kövessétek a továbbiakban is a Garden Wondert az Instagramon, Facebookon, illetve a Youtubeon!

Kapcsolódó tartalmak