Kategória: Mi újság, Budapest?

Szeretnél egy igazi budapesti születésnapi élményt? – szilveszterig küldd el az ötleted

Te is unod már a sablonos bulikat? Szeretnél egy felejthetetlen, ízig-vérig budapesti születésnapi élményt? Gyere és jelentkezz, a Budapest Brand jövőre megszervezi álmaid szülinapját!

Te is unod már a sablonos bulikat? Szeretnél egy felejthetetlen, ízig-vérig budapesti születésnapi élményt magadnak, egy családtagodnak vagy egy jó ügyet képviselő szervezetnek? Gyere és jelentkezz, a Budapest Brand jövőre megszervezi álmaid szülinapját!

Esetleg szeretnél nosztalgiavillamoson egy gyertyafényes vacsorát elfogyasztani a szerelmeddel? Szívesen filmeznél csak kettesben a pároddal egy művészmoziban? Netán beteljesítenéd gyerekkori álmod, és kipróbálnád egy BKV busz vezetését? A kertedre vagy teraszodra ráférne egy kis zöldítés? A születésnapod éjszakáján csobbannál az egyik gyönyörű történelmi fürdőnkben a haverokkal vagy barátnőiddel? Egy kikötés van csupán: a kívánságod legyen minél izgalmasabb, kreatív és nagyon budapesti. Na, mit kérsz a szülinapodra?

A főváros 150. születésnapja alkalmából a Budapest Brand nZrt. ünnepi rendezvénysorozatot szervez, melynek részeként 12 budapestit ajándékoz meg, személyre szóló, egyedi, Budapesthez kapcsolódó városélménnyel. A szervezők 2023. márciusa és 2024. februárja között havonta egy, az adott hónapban születésnapját ünneplő városlakó kívánságát teljesítik.

Ki jelentkezhet?

A jelentkezés feltétele, hogy nagykorú legyél és bejelentett állandó lakcímed legyen Budapest területén. Abban az esetben, ha kiskorú (18 év alatti) gyermekedet szeretnéd megajándékozni, úgy neki kell bejelentett állandó budapesti lakcímmel rendelkeznie.

Mit kívánhatsz?

Szinte bármit, ami Budapesten megvalósítható és ami akár minden képzeletet felülmúl. A szervezők csak annyit kérnek, hogy minél izgalmasabb, kreatív és igazán budapesti ötletet hozzál.

Meddig jelentkezhetsz?

Szilveszterig – vagyis 2022. december 31., 23:00 óráig.

Hogyan jelentkezhetsz?

Budapest remek helyszínül szolgál megannyi kívánság teljesítésére, az már csak rajtad áll, hogy a legjobbat találd ki, és időben töltsd ki a www.budapestiszulinap.hu oldalon található jelentkezési űrlapot.

Hogyan zajlik a kiválasztás?

A Budapest Brand a jelentkezési űrlapon megjelölt, a felhívásban foglaltaknak megfelelő kívánságok közül 12 db-ot választ ki, az év minden hónapjára. Vagyis, ha nagyon menő, érdekes és egyedi az ötleted, de egyben meg is valósítható, akkor esélyes vagy arra, hogy Budapest csak téged ünnepeljen!

Bővebb információk és jelentkezés: www.budapestiszulinap.hu

Kapcsolódó tartalmak