Kategória: Kult

Tiéd a tér! Március 24-én kezdődik a Budapesti Tavaszi Vásár

A hideg, szürke hónapok után végre itt a tavasz, és vele a Budapesti Tavaszi Vásár is, amely a tavalyi sikere után idén újra megnyitotta kapuit. A belváros szívében, a Városháza parkban és a Deák Ferenc téren családi- és gyermekprogramok, kézműves vásár, Míves Tojás Múzeum és gasztronómiai különlegességek várják az érdeklődő közönséget március 24. és április 16. között.

Tavaszi Vásár a 150 éves Budapesten

A tavaszi színekbe öltöző Városháza parkban és a Deák Ferenc téren rendezik meg idén a Budapesti Tavaszi Vásárt, ahol a látogatók válogathatnak az egyedi kézműves termékekből, végigkóstolhatják a közelgő húsvéti ünnepek ihlette ételkínálatot. A vásári forgatag, a minőségi, hazai kézműves termékekkel megrakott standok és a finom falatokat kínáló vendéglátó egységek egészen április 16-ig várják az érdeklődőket.

Tiéd a tér! Március 24-én kezdődik a Budapesti Tavaszi Vásár
A nosztalgia körhinta a gyerekek kedvence

Színes ünnepi programok

A Vásár teljes időtartama alatt megtekinthető az Európában is egyedülálló gyűjteménnyel rendelkező zengővárkonyi Míves Tojás Múzeum kiállítása, mely külön a Tavaszi Vásárra összeválogatott gyűjteményét mutatja be. Gyönyörködhetünk a különböző technikákkal készült, változatos népművészeti motívumokkal díszített apró dísztárgyakban. A gyermekeket a nosztalgia körhinta várja, hétvégenként pedig igazi húsvéti faluvá változik a vásár, ahol az ünnepkörhöz kapcsolódó családi programok, gyermekjátékok és kézműves foglalkozások, valamint utcazenészek kínálnak közös szórakozást és kikapcsolódást kicsiknek, nagyoknak egyaránt.

Tiéd a tér! Március 24-én kezdődik a Budapesti Tavaszi Vásár
Míves Tojás Múzeum

Budapest Kártyával mind a vendéglátós, mind a kézműves standoknál 10% kedvezményt kaphatunk a termékek árából.

Tiéd a tér! 2023. március 24. és április 16. között mindenkit vár a Budapesti Tavaszi Vásár, számos élménnyel, programmal és finom falatokkal.

Bővebb információk és programok a Budapesti Tavaszi Vásár facebook oldalán, valamint a facebook eseményben találhatóak: https://www.facebook.com/budapestitavaszivasar

Facebook esemény.

Kapcsolódó tartalmak