Kategória: Mi újság, Budapest?

Ingyenes és kedvezményes programok várnak rád Budapesten, a Turizmus Világnapján!

Szeptember 23-27. között fővárosi szolgáltatók ingyenes vagy kedvezményes programmal csatlakoznak a turizmus világnapjához.

Az ENSZ Turisztikai Világszervezetének (UNWTO) kezdeményezésére a turisztikai ágazat 1980 óta minden évben szeptember 27-én ünnepli a Turizmus Világnapját. 2022. szeptember 23-27. között fővárosi és Budapest környéki szolgáltatók ingyenes vagy kedvezményes programmal csatlakoznak a világnaphoz.

A Turizmus Világnapját az ENSZ Turisztikai Világszervezete azzal a céllal hozta létre, hogy ezen a napon a turisták és a turisztikai szolgáltatók, valamint a turisztikai szektorban dolgozók együtt ünnepeljék a turizmust, és felhívják a figyelmet a szektor társadalmi, kulturális és gazdasági értékére.

Ingyenes és kedvezményes programok várnak rád Budapesten, a Turizmus Világnapján!

A Turizmus Világnapja ismét a jövőre összpontosít. Ahogy az ágazat fellendülése a világjárvány után beindult, újra kell gondolnunk a turizmust; az embereket és a bolygónkat kell ismét előtérbe helyeznünk. A világszervezet célja, hogy összehozza a döntéshozókat, vállalkozásokat és helyi közösségeket egy fenntarthatóbb, befogadóbb és ellenállóbb szektor kiépítésére.

A Budapest Brand nZrt. szeretné a budapesti turisztikai szolgáltatásokat, attrakciókat népszerűsíteni, megismertetni a hazai látogatóközönséggel, ezért vállalta, hogy weboldalán, közösségi médiafelületein az összegyűjtött eseményeket elérhetővé teszi.

A programok között vannak ingyenesek és kedvezményesek. A legtöbb program előzetes regisztrációhoz kötött, melyek részletei itt találhatók: https://www.budapestinfo.hu/hu/csatlakozo-partnerek

Kapcsolódó tartalmak