MobilMesék a Kolibri Színház művészeitől

MobilMesék címmel online sorozatot indított a Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház. A színház művészei naponta egy-egy mesével, verssel, dallal jelentkeznek, hogy a koronavírus okozta kényszerszünet alatt se maradjanak a gyerekek igazi színházi élmény nélkül.

A Kolibri tagjai saját otthonukban, mobiltelefonnal veszik fel a MobilMeséket, melyeket a színház YouTube csatornáján és Facebook oldalán minden nap 15 órakor tesznek közzé.

Elsőként Novák János, a Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház igazgatója köszöntötte a nézőket és olvasott fel egy mesét, majd Tisza Bea mesélte el Az elvarázsolt békaporonty című tibeti népmesét.

Március 20-án a legendás BORS NÉNI című darabot láthatják a nézők, Molnár Piroska főszereplésével. Az előadás vasárnap éjfélig megtekinthető Facebookon és a színház YouTube csatornáján: https://www.youtube.com/channel/UCnGV0oKXLozqDF6ZQkLYg5Q

A MobilMesék mellett a Kolibri időről időre legnépszerűbb előadásait is közzéteszi felvételről, a videókhoz kapcsolódóan pedig online drámapedagógiai foglalkozást is terveznek az iskolások számára.

 

Fotó: Szlovák Judit