Családos és nyugdíjas kedvezménnyel készülnek a budapesti strandok

Beszélgetés Szűts Ildikóval, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. vezérigazgatójával

Podcast sorozatunk, a Budapest TE meg ÉN ezen a héten is a várost érintő, aktuális témát választott. A Restart Budapest program keretében a város az eddigi lezárások helyett felkészül a nyitásokra, és úgy tűnik, hogy hamarosan kinyithatnak a főváros strandjai is. Ennek a hírnek járt utána Veress Dóra és Gellért Gábor, akik Szűts Ildikót, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. vezérigazgatóját kérdezték a hírről. Mire számíthatnak a fürdeni és kikapcsolódni vágyó budapestiek?

Általában már március 15-e után elkezdődik a felkészülés az új szezonra. Idén nem ez történt. A gyógyfürdők bezártak, a munkatársak többsége állásidőben, otthon várta a híreket. Szűts Ildikó úgy döntött, hogy a hosszú leállást a nagyobb munkák kivitelezésére fogják felhasználni. Az első válságterv szeptember 1-jei indulással számolt, a második kitűzött dátum július 1. volt. Most arra készülnek Budapest strandjai, hogy pünkösdkor megnyithassák a kapuikat. Lassan alakul a járvány utáni szabályozás. Ebben a pillanatban még csak ajánlások vannak, de nyilván a jogszabályi előírások is megérkeznek.

PODCAST: nyomd le a gombot! 🙂

Családos és nyugdíjas kedvezménnyel készülnek a budapesti strandok

Ami biztos:

A víz klórszintjét megemelik, ugyanis a klór feltöri a vírus burkát, biztonságossá téve a fürdőzést.
Sűrítik a takarítási feladatokat.
Az öltözőkbe a távolságtartás miatt fokozatosan engedik be a vendégeket.
Minden vendég után fertőtlenítik a szekrényeket.
A melegvizes zuhanyozás lehetőségét is megteremtik.
És amit mindenkinek érdemes megjegyeznie: a papucs használata elengedhetetlen. Ellenőrzik a meglétét, és hiányában nem tudják beengedni az érkező vendéget.

További kérdések, amelyekre a podcastból választ kapunk:

Hány vendég lehet egy időben a strandokon?
Mi történik az élő bérletekkel?
Lesznek-e nyugdíjas-napok?
Milyen új akciókkal hódítják vissza vendégeiket a strandok?
Mikor érkezhetnek újra külföldi vendégek?
Mikor nyithatnak ki a gyógyfürdők?
Mennyi idő múlva jöhetnek vissza a boldog békeidők?

Szűts Ildikó – névjegy

Családos és nyugdíjas kedvezménnyel készülnek a budapesti strandok

Az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen és a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte diplomáit. 1999-től 11 éven át dolgozott a Magyar Posta Zrt. több felsővezetői pozíciójában, 2008 és 2010 között a társaság első női vezérigazgatójaként tevékenykedett. Vezetői időszaka alatt a Magyar Posta két alkalommal is elnyerte a World Mail Awardot, a világ postáinak Oscar díját, először a People Management kategóriában, majd a szervezetfejlesztési kategóriában.  2010 és 2014 között az OTP Bank Nyrt. elnöki főtanácsadójaként dolgozott, felügyelte a bank kommunikációs területét, az OTP Bank Ukrajna felügyelő bizottsági tagja és az OTP Pénztárszolgáltató Rt. FB elnöke volt. 2014-ben 23 éve alapított tanácsadó cége keretében újszerű megoldásokkal tért vissza a tanácsadói pályára. 2017 és 2018 között a SALDO Zrt. vezérigazgató helyetteseként dolgozott. 2020. január 29. óta a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. vezérigazgatója. 2007 óta az Országos Humánmenedzsment Egyesület elnöke, a Pécsi Egyetem és a Budapesti Gazdasági Egyetem címzetes docense. 2011-ben ő kapta az Amerikai Kereskedelmi Kamara Women of Excellence díját.

Fotó: BGYH, BGYH Facebook