41. Budapesti Tavaszi Fesztivál


Nézőtéren és otthonról – 40 éve együtt

Hamarosan indul a 41. Budapesti Tavaszi Fesztivál! A nagyérdeműnek már nem kell sokáig várnia, amíg megtudhatja, idén mely produkciók és vendégművészek színesítik majd a tavaszunkat. Amint azt korábban írtuk, a járványhelyzetre való tekintettel online térbe költözik a fesztivál. A szokatlan platformhoz rendhagyó tartalom is társul.

A kialakult helyzet miatt alkalmunk nyílt arra, hogy visszatekintsünk a mögöttünk álló élményekre, emlékekre és tapasztalatokra, nincs ez másként a tavaly sajnálatos módon elmaradt Budapesti Tavaszi Fesztivál esetében sem.

40 év hosszú idő, zeneszeretők generációi nőttek fel, mióta először meghozták a tavasz madarai a zeneszót Budapestre, ezért a szervezők úgy döntöttek itt az idő visszanézni az elmúlt négy évtized válogatott programjait az otthon kényelméből és biztonságából.

A retrospektív visszatekintés mellett persze új produkciók és nevek is helyet kapnak majd a felhozatalban, amelyről kedden végre lehull a lepel! Továbbá kedden élesedik a fesztivál honlapja is! Mi már alig várjuk!

A Budapesti Tavaszi Fesztivál Facebook oldala:
https://www.facebook.com/BudapestiTavasziFesztival

A Budapesti Tavaszi Fesztivál Instagram profilja:
https://www.instagram.com/tavaszifesztival/

A Budapesti Tavaszi Fesztivál Youtube csatornája:
https://www.youtube.com/user/TavasziFesztival

41. Budapesti Tavaszi Fesztivál