E-bike bérlés Budapesten? Ezeket a helyeket ajánljuk!

Szeretnéd megtapasztalni a kerékpározás új élményét munkába menet vagy egy városi bringatúrán? Erre jelent megoldást az e-bike bérlés.

Miért jó az e-bike bérlés?

Aki ismeri a hazai e-bike kínálatot, az tudja, hogy pár százezrestől egészen a pár milliós árig is találni elektromos meghajtású kerékpárt. Ha éppen nem lapul ennyi pénz a tárcádban, akkor sem kell lemondanod erről a közlekedési eszközről, mivel egy néhány órás, vagy akár pár napos bérlés során megtapasztalhatod annak minden előnyét. Így akár egy bérelt e-bike-kal bejárhatjátok a Budai-hegységet, egy klassz hétvégi program keretében oda-vissza gurulhattok a kerékpárosok és gyalogosok számára megnyitott pesti alsó rakparton, de akár hosszabb városnéző túrákat is megtehettek a családdal anélkül, hogy a nagyobb szintemelkedés miatt vissza kellene fordulni. 

E-bike bérlés Budapesten? Ezeket a helyeket ajánljuk!
©Pegasus-bikes.com

Akkor is érdemes kipróbálnod lehetőleg minél több e-bike-ot, ha kerékpárvásárlás mellett döntöttél, mert így megtudhatod, mit tudnak ezek a járgányok, és a bérlés után kiválaszthatod az igényeidhez leginkább passzoló modellt. 

E-bike bérlési lehetőségek Budapesten 

ebikeshop

A XIII. kerületi bemutatóteremben található összes kerékpár kipróbálására van lehetőség. A leghosszabb bérlési idő 7 nap, mely alatt saját lakókörnyezetedben vagy akár egy pár napos túrán is kipróbálhatod, mit tud egy e-bike. Hosszabb időtartam esetén egyedi ajánlat kérhető. A bérleti díj napi 100 km-nyi „futást” tartalmaz, ha ennél többet tekernél, akkor a többlet útra további 50 ft /km díjat számolnak fel. Az üzlet a foglalásokra egy könnyen kezelhető naptáros időpontfoglaló rendszert nyújt, melyen keresztül kiválaszthatod, hogy milyen típusú, méretű kerékpárt szeretnél bérelni.

Bérleti díjak:

pedelec: 10.000 Ft/nap
s-pedelec és összteleszkópos MTB bruttó 15.000 Ft/nap
r-pedelec 25.000 Ft /nap, a 3. naptól 20% kedvezmény jár a bérleti díjra.
A bérlés további feltételeiről itt tájékozódhatsz: https://ebikeshop.hu/keszleten/berelheto_pest
Weboldal: https://ebikeshop.hu

E-bike bérlés Budapesten? Ezeket a helyeket ajánljuk!
©Pegasus-bikes.com

alpinbike

A III. kerületi üzletben elektromos MTB- és városi kerékpár bérlésére van lehetőség, és ha megvan a kiválasztott modell, akkor irány a közeli Hármashatár-hegy terepe vagy akár Szentendre Duna-partja aszfalton tekerve!
A bérlési igényed az üzlet kifejezetten erre kialakított foglalási rendszerén keresztül tudod leadni, ahol rögtön láthatod is, milyen kerékpárok állnak rendelkezésre.

Bérleti díjak:

STANCE E+ Elektromos mountainbike: 19.000 Ft/nap
TRANCE X E+ 29 Elektromos mountainbike: 25.000 Ft/nap
Elektromos városi kerékpár: 15.000 Ft/nap
Kaució: 200.000 Ft / kerékpár
Bérlés menete és bérelhető kerékpárok listája: http://www.ebike-kolcsonzes.hu/?fbclid=IwAR0heGkHUA4nxu_AcwYLVbt7bNXf8hVJ5oweDDdslyHlszBIHzcz5WnaqHU
Weboldal: alpinbike.hu

K2 Kerékpár

A szintén III. kerületi K2 kerékpárüzletben szintén egy online foglalási rendszeren keresztül választhatod ki, hogy melyik e-bringát, milyen időtartamra szeretnéd bérbe venni. A foglalást végigkattintgatva kiderült, hogy például egy profi összteleszkópos kerékpárt 4 napra 33 ezer forintért tudnánk elhozni, vállalva a 300 ezer forintos kauciót is.
Ha ezt az üzletet választod, akkor arra is lehetőséged van, hogy a bringához az igényeidnek legjobban megfelelő.

Az online foglalást itt indíthatod el: https://www.k2-bike.hu/rents/index.html
Kerékpár-kölcsönzés részletes feltételeiről bővebben:
http://k2-bike.hu/hirek/kerekpar-kolcsonzes-es-tesztturak-feltetelei?fbclid=IwAR3PeRHfU4sN8OtV3gqsxf6hUEDycXkcsklhG6abWvcthE5Y4iMh21z7GUU
Weboldal: k2-bike.hu

E-bike bérlés Budapesten? Ezeket a helyeket ajánljuk!
©Pegasus-bikes.com

Smile ebike

Az I. kerületi Smile ebike kerékpár üzletben a bérlésre április 1-je és október 1-je között van lehetőség. Itt elsősorban kalandozásra, felfedezésre kínálnak jó minőségű trekkking és városi kétkerekűeket 9 órás időtartamra. Többnapos bérlésre a weboldal szerint nincs lehetőség, de egy kellemes budapesti tekerésre a 9 óra bőven elegendő!

Bérleti díj:

35EUR – részletek és foglalás: https://smile-ebike.hu/Elektromos-kerekpar-kolcsonzes#regdl=elektromos-kerekpar-kolcsonzes-budapesten

Ultimate e-bike

A belváros VI. kerületében lévő üzletben vásárlás előtt állókat, és az e-bike-kal még csak ismerkedőket is várják. Nincs más dolgod, mint kiválasztani a bérelni kívánt járművet, és már viheted is pár minimum 2 órára vagy akár két napra is, hogy bejárd vele a várost és a környéket. Többnapos bérlésre is van lehetőség, ez esetben egyedi ajánlatot kérhetsz az üzlettől. További extra, hogy ha a bérlést követően vásárolsz az üzletben e-bike-ot, egy kerékpár két

Utána jártunk, és kiderült, hogy az üzletben az óriási e-bike kereslet miatt jelenleg limitált a bérelhető kerékpárok száma. Cikkünk írásakor 4 modell közül lehet választani, melyek kiválóan alkalmasak egy városi tekerésre vagy akár rövidebb túrára is. Kérdésünkre elárulták, hogy hamarosan bővül majd a flotta.

Bérleti díjak:

2500 ft / óra / jármű (minimum 2 óra)
10000 ft / nap / jármű (24h-s bérlés)
Több napos bérlésnél egyedi árajánlat
Még több infó: https://www.ultimate-ebike.com/berles 

E-bike bérlés Budapesten? Ezeket a helyeket ajánljuk!
Pegasus-bikes.com

AM Bringa

A jelenlegi megnövekedett kereslet miatt, szünetel az e-bike bérlési lehetőség, de, ha más esetben az alábbi feltételek szerint biztosítanak erre lehetőséget: https://www.ambringa.hu/elektromos-kerekpar-fekvokerekpar-berles