Idén is elmarad a Sziget

Közleményben jelentette be Kádár Tamás, a Sziget Fesztivál főszervezője, hogy az idei fesztivál elmarad.

Idén is elmarad a Sziget
Sziget Fesztivál

A globális vírushelyzet kiszámíthatatlan terepre sodorta a teljes fesztiválipart és a tömegrendezvényeket. A Sziget szervezői hiszik, hogy közös felelősségük együttműködően, mindenki biztonságára törekedve átvészelni ezt a megterhelő időszakot, ezért a fellépők, a szervező és megvalósító csapat, valamint a látogatók biztonsága érdekében az idei szezont elengedve, 2022 nyarán tér vissza újult erővel a Sziget.

De nem akármilyen visszatérésről beszélünk – új élmények és egy olyan lineup, ami garantáltan emlékezetessé teszi majd a nyarat! Ha 2020-as Sziget jeggyel rendelkeztek és szeretnétek részesei lenni a 2022. évi fesztiválnak, semmit nem kell tennetek – 2020-ra szóló jegyetek automatikusan érvényes lesz 2022-re. Hűségeteket emellett Ajándék Kredittel is jutalmazzuk! A jegybirtokosokat érintő további részletekről pedig e-mailben küldtünk tájékoztatást. Tartsatok ki! Mi is kitartunk… és nemsokára újra együtt ünnepelhetünk a Szabadság Szigetén! Már alig várjuk” – jelentette be a Sziget csapata közösségi média felületén.

A következő nyárra koncentrálnak a szervezők. „A ’22-es szezont tehát úgy várjuk, mint fesztiválévet eddig még soha” – írja a főszervező a közleményben.

Forrás: Sziget Fesztivál