Megint artmozikban éjszakázhatunk augusztus végén

Augusztus 27-én, péntektől szombat reggelig ismét fel lehet tenni a karszalagot, hogy a Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán és a Kino Cafe termeiben a lehető legtöbb filmet nézhessenek meg az artmozik barátai.

Öt helyszínen több mint nyolcvan vetítéssel szervezik meg az Artmozik éjszakáját. A programot úgy állították össze, hogy a különböző stílusok, műfajok kedvelői egyaránt találhassanak szimpatikus vetítéseket. Mint mindig, most is lesznek premier előtti vetítések: több moziban is el lehet majd csípni a Hasadék című, díjnyertes magyar alkotást, a Soha többé nem fog havazniban megismerhetünk egy különleges erejű gyógyítót – s Andrej Koncsalovszkij legutóbbi rendezése, a Kedves elvtársak is több előadással várja az éjszakázókat.

Valamint egy kultikus film rendhagyó „filmbúcsúztatója” is lesz a programban: az Életrevalók hosszú idő óta először, és jó ideig utoljára lesz látható mozivásznon, műsorrendi vetítésen.

Program, belépés

Az összes helyszínre érvényes karszalag július 29-től, 3600 Ft-os áron megvásárolható az artmozik pénztárában. A részeltes műsor a program honlapján olvasható.