BikeJam Fesztivál 2021

Egy fesztivál, ahol kiszakadva a hétköznapokból és a mindennapi rutinból: szórakozhatsz, sportolhatsz és pihenhetsz egy egész hétvégén keresztül! A BikeJam Budapest határánál, egy csodálatos helyszínen található, a Budai-hegység és a Pilis ölelésében, ahol a főváros közelsége ellenére a természeté és a nyugalomé a főszerep!

A fesztivált a budai és a pilisi hegyek között, Budapest szélén, az adyligeti Sztrilich Pál Cserkészparkban rendezzük meg egy kellemes erdei környezetben.

BikeJam: A legnagyobb bringás buli az évben

A BikeJam nappal egy sportfesztivál, ahol többek között a GravelJam, e-BikeJam, HikeJam keretében a környező hegyek zseniális útjait és panorámáit fedezheted fel. De egy bringás börze is, ahol a legnagyobb külföldi és a legfrissebb hazai márkák programjain keresztül ismerheted meg a legújabb bringás trendeket. Késő délutántól pedig egy zenei fesztivál akusztikus koncertekkel és éjszakába nyúló bulival!

GravelJam

A Budai hegység legmenőbb gravel útjain jelöljük ki a Bikejam fesztivál kaviccsal szórt bringa versenyét. Versenyezz velünk 70 km hosszan az év utolsó nagy gravel eseményén. 65-70 km közötti táv, benne 1400 m szintemelkedés. A túra nem vezetett: az egyéni rajt után, a kijelölt útvonalat mindenki önállóan teljesíti délelőtt 10 és délután 4 óra között.

BikeJam Fesztivál 2021
GravelJam

Ez lesz az ország első “szuperspeciál” szakaszokra osztott gravel bringaversenye. Hogy ez mit jelent?
A teljes körön csak bizonyos kijelölt szakaszokon mérjük az időt. Az útvonal többi részét, bármennyi idő alatt teljesítheted, a lényeg hogy érj vissza 16.00-ig a rajt helyszínére. Az időmérés tehát két kijelölt STRAVA szegmensen történik, a sorrend pedig a két mért szegmens időeredménye alapján fog kialakulni. Mi megadjuk a mért szakaszokat, ha versenyezni szeretnél akkor ott megnyomod, és a végén összehasonlítjuk a többiek idejével, megkapva így a GravelJam győztesét. (Természetesen KOM-al nem lehet nyerni, csak az indulókat és az aznapi szegmens időket nézzük.)

eBikeJam

Ha eddig nem volt lehetőséged vagy nem merted kipróbálni, akkor itt az alkalom. Profi csapattal és vidám, segítőkész túravezetőkkel várunk téged két kezdő szintű, de annál izgalmasabb e-bike túrára a BikeJam fesztiválon. A túrára városi/trekking és E-MTB elektromos kerékpárokkal vágunk neki.

BikeJam Fesztivál 2021
eBikeJam

Az útvonal burkolt és burkolatlan utakon halad és itt is komoly szintkülönbséget hagyunk magunk mögött, hiszen így tudhatjuk meg a lehető legjobban, hogy mire mennyire sokoldalú egy ilyen pedelec bringa.

HikeJam

Ha a bringázás nem a te műfajod, vagy csak valami lazábbra vágynál, és szeretnéd bemelegíteni a koncertek előtt, akkor a HikeJam neked lett kitalálva. A túrán pedig nem mással, mint Bakancskoptatóval alias Gere Gergővel, a túrázás hazai nagykövetével kalandozhattok el a Budai-hegység legmagasabb pontjára a Nagykopaszra, majd gyönyörű panorámákat fotózhattok a Tarnai-pihenőnél, a visszaúton pedig egy frissítőponton is megpihenhettek a visszaérkezés előtt.

BikeJam Fesztivál 2021
HikeJam

Gergő ezalatt próbál majd okosakat mondani, mesél a kalandjairól, tanácsokat ad és még egy kis induló csomaggal is kedveskedik a résztvevőknek! Túrára fel! Találkozzunk a BikeJam-en!

Részletek, nevezés és jegyvásárlás itt…