Mit kívánsz, Budapest?

Ahogy ígértük, megvalósítottuk!

2023 folyamán teljesítettük a budapestiek különleges, megható vagy éppen vicces kívánságait. A lenti videókon megnézhetitek, hogyan ünnepeltek a fővárosiak a családjukkal, szeretteikkel és Budapesttel!

Március 16-án meg is rendeztük az első születésnapunkat, és egy egész délutánon át tartó meglepetésekkel teli programot szerveztünk Albertnek, a márciusi ünnepeltünknek.

Áprilisban megünnepeltük Zsuzsát, az aktuális szülinaposunkat, akinek a kívánsága nem más volt, mint hogy az iskolájában tanuló nehéz sorsú diákokkal és tanáraikkal együtt ünnepelhessen és tölthessen el egy napot.

A májusi szülinapos Andris, aki egy szenzoros ingerkerülő budapesti bölcsődés. Édesanyja azt kérte, hogy hármasban, családi körben, a Budapest Bábszínházban ünnepelhessék meg a kisfiú negyedik születésnapját.

Júniusban Lilit, Hannát és Zsófit ünnepeltük. A lányok egy nagy közös dalszerzést kértek szolfézs csoportjukkal a Bartók Béla Emlékházban.

Ismét egy újabb hónap, ismét egy fergeteges álomszülinap, ezúttal a Fővárosi Állatkertben.

Augusztusban ismét egy csodás születésnapot ünnepelhettünk – ezúttal Ferencet, a volt buszsofőrt
köszöntöttük.

Szeptemberben egy igazán különleges meglepetéssel készültünk Anitának a Katona József Színház-ban.

Októberi ünnepeltünk Szabolcs volt, aki egy igazi közösségi programot kívánt születésnapjára.

Novemberben Gergőt ünnepeltük, aki egy igazán különleges ajándékot választott: egy utazást a 11-es pályaszámú Öreg Hölgyön, a 127 éves, matuzsálem motorkocsin.

Decemberi ünnepeltünk nem akármilyen kívánsággal állt elénk. Blanka a közismert Kontroll című film páratlan hangulatú jelmezes buliját kérte szülinapjára.

A január sem telhetett el szülinapozás nélkül: ebben a hónapban Daninak rendeztünk egy szuper görkoris bulit a Dürer Kertben! 🥳🎂

Szeretnél egy felejthetetlen, ízig-vérig budapesti szülinapi élményt magadnak, egy családtagodnak vagy egy jó ügyet képviselő szervezetnek? Ha igen, akkor ne habozz, jelentkezz most a Budapest Brand felhívására, és ünnepelj együtt a várossal – a városban! Egy kikötésünk van csupán: a kívánságod legyen minél izgalmasabb, kreatív és nagyon budapesti. A főváros 150. születésnapja alkalmából 12 budapestit ajándékozunk meg, személyre szóló, egyedi, Budapesthez kapcsolódó városélménnyel. 2023. márciusa és 2024. februárja között havonta egy, az adott hónapban születésnapját ünneplő városlakó kívánságát teljesítjük.

Mit kívánhatsz? Szinte bármit, ami Budapesten megvalósítható, és ami akár minden képzeletet felülmúl.

Szeretnél nosztalgiavillamoson egy gyertyafényes vacsorát elfogyasztani a szerelmeddel? Szívesen filmeznél kettesben a pároddal egy művészmoziban? Netán beteljesítenéd gyerekkori álmod, és kipróbálnád egy BKV busz vezetését? A kertedre vagy teraszodra ráférne egy kis zöldítés? A születésnapod éjszakáján csobbannál az egyik gyönyörű történelmi fürdőnkben a haverokkal vagy barátnőiddel?

Ha már unod a sablonos meglepetésbulikat, jelentkezz 2022. december 31., 23:00 óráig, itt:

Ha kérdésed van, vagy elakadtál, írj a szuletesnap@budapestbrand.hu címre, és segítünk!