Előtted az utódod!

A tehetséggondozás támogatása érdekében 2015 őszén Budapest Főváros Önkormányzata a FÜGE lebonyolításában meghívásos pályázatot tett közzé: a STAFÉTA célja, hogy a kisebb színházi produkciók és a pályakezdő fiatal tehetségek is bemutatkozási lehetőséghez jussanak, ezzel is színesítve Budapest kulturális életét.

Augusztus végén elindult a STAFÉTA közösségi oldala, mely a www.facebook.com/stafetapalyazat címen elérhető. Itt minden további friss információ és aktualitás megtalálható a pályázattal és a darabokkal kapcsolatban.

stafeta_fb

2016 őszén folytatódnak a nyertes pályaművek színpadra állításai: Fülöp László a Trafóban, Rózsavölgyi Zsuzsanna a MU-ban mutatja be saját koreográfiáját. A Dollár Papa Gyermekei Csehovot, a Trojka Színházi Társulás pedig Virginia Woolf Orlando című művét viszi majd színre, és újra megmutatkozik rendezőként Kálmán Eszter látványtervező is.

A STAFÉTA záróeseményére egy díjátadó gála keretében kerül sor 2016 decemberében a Jurányiban, mely során fény derül arra is, hogy ki kapja az idei Budapest, a fiatal tehetségekért program különdíjat.

A produkciók a Budapest Főváros Önkormányzata által meghirdetett STAFÉTA program keretében valósulnak meg.