Czinege Szilvia

Czinege Szilvia

értékesítési és marketing igazgató – Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.

Szerelem első látásra. Talán így jellemezhetném azt az érzést, amikor 2010 november közepén először léptem be a Széchenyi fürdő kapuján. Ámuló szemekkel és nagy csodálattal jártam végig a fürdőket és a mai napig óriási büszkeséggel tölt el, hogy amikor egy külföldi delegációnak vagy újságírónak mutatom be a fürdőinket, ugyanezt a csodálatot látom az arcukon. De talán a legbüszkébb arra vagyok, hogy már mindhárom lányom kifejtette: ha megnőnek, azt szeretnék majd csinálni, amit én.

2010. november 15-től a BGYH Zrt. értékesítési és marketing igazgatójaként fő feladatom a Budapest, a fürdők fővárosaszlogen újbóli tartalommal való megtöltése. Célunk, hogy minél többen tudjanak arról, milyen kivételes helyzetben vannak a budapestiek, hiszen nincs még egy ilyen főváros a világon, ahol ennyi történelmi fürdő működne. Felemelő érzés, hogy egy olyan, közel 1000 fős csapat része lehetek, akik azért dolgoznak, hogy az emberek életébe nyugalmat, kikapcsolódást, felüdülést és nem utolsósorban gyógyulást hozzanak.

Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.

Budapest mintegy két évezrede a fürdőzni vágyók otthona. A fürdők a kezdetektől fogva kettős szerepet töltenek be. Egyfelől enyhülést nyújtanak a gyógyhatású ásványokkal telített vízbe merülő betegek számára, és testi bajaik kúrálásával lelküket is felüdítik. Másfelől a fürdők a régi idők óta a társadalmi érintkezés központjai is. E két szerep találkozása egyedülálló lehetőségeket nyújtott a fürdőkultúra felvirágzására. Budapesten a körülmények szerencsés találkozása már a római időkben lehetővé tette ezt a páratlan fejlődést. Évszázadokig látogatók tömegei keresték fel a fürdőket, belföldről és külföldről egyaránt. A fürdőturizmus az idegenforgalomban mindenkor az egyik legnagyobb részt foglalta el. Azért, hogy Budapest fürdővárosi rangját és vonzerejét megtartsa, sőt tovább növelje, szükséges a gyógyvizek adottságainak igényes hasznosítása, a kellemes és egészséges időtöltés elősegítésére. Büszkék lehetünk fürdőinkre, mert múltunk nélkülözhetetlen alapelemei, és a mai követelményeknek is megfelelnek. A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. által üzemeltetett fürdőkben számos gyógy- és wellness szolgáltatás várja a gyógyulni vagy felfrissülni vágyó vendégeket. A folyamatos szolgáltatásfejlesztéseknek köszönhetően a Széchenyi, a Szt. Gellért, a Szt. Lukács és a Rudas Gyógyfürdő is elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat.

Weboldal: www.budapestgyogyfurdoi.hu