Távmozit indít a Budapest Film

A Budapest Film mozijai március 12-én az elsők között állították le a vetítéseket, hogy a nézők és a mozisok egészségét semmiképp se fenyegethesse a járvány.

Most viszont elsőként is nyitnak újra – igaz, egyelőre csak biztonságos, internetes közvetítések formájában. Legújabb kezdeményezésük minden igazi filmrajongó számára kihagyhatatlan élményt jelent: elindult a Budapesti Távmozi. A Művész, Puskin, Toldi, Tabán, Kino filmszínházak április 21-től ismét napi műsorrendben vetítenek a www.film.artmozi.huoldalon keresztül. Az előadásokra az érdeklődők a szokott módon válthatnak kedvezményes jegyeket az interneten.

A virtuális gépházakban ugyanazok a mozigépészek dolgoznak, mint rendesen, és az online nézőterek „bejáratánál” is ugyanazok a jegyszedők várnak majd benneteket, akikkel a kedvenc mozitokban máskor is találkozni szoktatok. A Távmozi vetítéseire váltott kedvezményes jegyekkel közvetlenül a budapesti művészmozik fennmaradását és a Budapest Film munkatársainak megélhetését segíthetjük a váratlan mozinélküliség idején, ugyanakkor továbbra is remekül szórakozhatnak a mozirajongók.

Az igazi mozik újranyitása nagyon nagy ünnep lesz a Budapest Film számára, akármikor is jön el az a nap. Szeretnék, ha a Budapesti Távmozi nézőit üdvözölhetnék ott majd legelsőként: ezért azt kérik a szervezők, hogy mindenki jól őrizze meg távmozijegyét. Ígérik, meg fogják találni a módját, hogy illően viszonozzák, hogy velük maradtatok ezekben a nehéz időkben is, és jelenlétetekkel segítitek a budapesti filmszínházak színes világának életben tartását. A nevükben is köszönjük.

Moziműsor és jegyvásárlás: https://film.artmozi.hu/

Premier előtt ajánljuk A láthatatlanok című francia filmet, mely egy szeretnivaló karakterrel teli igaz történet, amelyben a profi színészek oldalán a hajléktalanok önmagukat alakítják. A film hazájában az év meglepetés sikere lett, több mint másfél millióan látták. Rendező: Louis-Julien Petit.

Előzetes: https://youtu.be/oIcirveOmDI

Távmozit indít a Budapest Film