Budapest BonBon – Kultúrfalatok #2

Éjszakai fürdőzés a Rudasban, vonósnégyes a Szemlő-hegyi- barlangban, kertmozizás a Havannán és a Széchenyi fürdőben, italo disco Újpesten – augusztus 27-29. között Budapest valamennyi kerületében üdítő élményeket kínál a második Budapest BonBon – Kultúrfalatok #2 nyárbúcsúztató programsorozata.

Budapest BonBon – Kultúrfalatok #2

A nagy sikerre való tekintettel ismét új ízekkel tölti meg a várost a Budapest BonBon. Péntektől vasárnapig a főváros minden kerületének egy-egy olyan helyszínén találhatunk váratlan és izgalmas meglepetéseket, amelyek ugyan kedvelt találkozási pontok, klasszikusan mégsem számítanak koncerthelyszínnek. A nyár utolsó hétvégi pillanatait tölthetjük akár egy hűvös barlang mélyén, miközben klasszikus zene szól, vagy mozizhatunk egy történelmi fürdőben, de hallgathatunk zenét egy 22. kerületi pincészetben is, amíg finom borokat kóstolunk.

A Budapest BonBon igazán különleges élményeket kínál mindenki számára, hiszen minden helyi érdeklődő a saját lakókörnyezetének vagy éppen a szomszédos kerület helyeinek új, eddig ismeretlen arcát fedezheti fel, és feltöltődve indulhat távolabbi kerületek kulturális csemegéinek felkutatására.

Számtalan, vagyis pontosan 23 különleges programmal készül az újabb Budapest BonBon, melynek célja közelebb hozni a kultúrát és a kerületek lakóit egymáshoz, illetve megismertetni a valamivel távolabbi, netán a Duna túlpartján lévő kerületeket és azok szépségeit, zegzugait a városlakókkal.

A programsorozat a Budapest Brand nZrt. és a kerületi helyszínek összefogásával valósul meg immár második alkalommal. A szervezők minden hónapban készülnek hasonlóan színes BonBonos hétvégékkel. Az augusztusi helyszínek és a közreműködők listája az eseménysorozat oldalán elérhető: Budapest BonBon – Kultúrfalatok #2 Facebook esemény: https://fb.me/e/1CByI6nje

A szervezők az esetleges műsorváltozás jogát fenntartják.

A videón láthatjátok milyen szuper hangulatban telt az első Budapest BonBon, ahol július első napjaiban izgalmas hangok és színek kötötték össze Budapest kerületeit.