Színezzük ki együtt Budapestet karácsonyra!

Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt nyújtanak minőségi időtöltést Tálos Tamara részletes rajzai Budapest emblematikus épületeiről. A Színezd ki Budapestet! című füzetben számos ikonikus helyszínt rajzolhatunk át univerzális nyugalomba kerülve – most pedig néhány helyszínt az adventi készülődés jegyében az Énbudapestem oldaláról is le lehet tölteni.

Tálos Tamara gondos odafigyeléssel rajzolta meg Budapest számos emblematikus épületét 2018-as kiadású, Színezd ki Budapestet! című füzetben, mintegy 40 oldalon keresztül. Gyerekek és felnőttek egyaránt nekiállhatnak kiszínezni az éppen aktuális hangulatuk és kedvük szerint, ezzel végtelen verziót generálva a sokszor évszázados kialakítású épületikonoknak.

Az Énbudapestem adventi kalendáriumának december 6-i ablaka most egyedi ajándékokat rejt: a vállalkozó kedvűek nagyfelbontásban tölthetik le hat budapesti nevezetesség rajzát, majd színezhetik ki a saját ízlésük szerint. A Corvin mozi és a Széchenyi Fürdő mellett a Lánchíd és a Zsinagóga is újradesignolható, de a vállalkozó kedvűek az óbudai Faluház rengeteg ablakát is újraszínezhetik – vagy megpróbálkozhatnak új külsőt adni a 2-es villamosnak is!

A színkombinációk választása a saját döntésetek – válasszátok a hozzátok leginkább illőt és adjatok új színeket Budapestnek!

A nagyfelbontású színezőket innen tudjátok letölteni:

Színezzük ki együtt Budapestet karácsonyra!
Tálos Tamara: Színezd ki Budapestet! (Magnólia Kiadó, 2018)