Hódítsd meg Budapestet egy SUP hátán evezve!

Július 17-én elstartol a VI. Budapest Sup Fesztivál! A félnapos program keretében a Római-parttól a Kopaszi-gátig csoroghattok, és miközben egy jót sportoltok, gyönyörködhettek a Duna két partjának szépségeiben is. 

Hódítsd meg Budapestet egy SUP hátán evezve!

VI. Budapest Sup Fesztivál

A vírus ugyan megint közbeszólt, de szerencsére elég messze van még a nyár! Egy évvel az V. Budapest SUP eseményt követően, elérkezett a hatodik lehetőség megnézni csodaszép fővárosunkat, Budapestet egy teljesen új szemszögből – a Duna kellős közepéről. Ezzel az eseménnyel, nemcsak a hazai és külföldi SUP társadalomnak nyerhet, hanem mindazok is, akik a szervezőkhöz hasonlóan szeretik a természetet, nyitottak az új sportolási lehetőségekre, és szívesen megnéznék, megismernék Budapestet a várost átszelő folyóról is.

Jelentkezni itt lehet: https://budapestsup.hu/hu/kezdooldal/

Dátum: 2021. július 17. (esőnap július 18.)

Ismét keresztül evezhetsz Budapesten – mindezt állva! Remek hangulatban, sok-sok SUP-ossal együtt lecsorogni a Dunán, a vízen “járva”… az élmény megfizethetetlen! A félnapos program keretében végigevezhetsz egészen északról, a Római parttól délig, a Kopaszi-gátig. Útközben páratlan szemszögből csodálhatod meg a város mindkét oldalát. Megnézheted a hidakat alulról, integethetsz a parton sétálóknak, és készíthetsz egy közös képet a vízről, háttérben a Parlamenttel. Mindeközben fotósok és videósok örökítik meg a résztvevők önfeledt pillanatait a vízről, a partról és a levegőből is. Ha kíváncsi vagy, mekkora élmény ez az esemény, akkor meg tudod nézni a képeket, vagy akár az evezésről készült videókat is itt:

Ha vevő vagy a különlegességekre, fedezd fel Budapestet egy elektromos kerékpár nyergéből is. Ebike bérlési lehetőségeket itt találsz…

Mindeközben Rakonczay Gábor az Atlanti-Óceán átevezésére készül egy SUP hátán…

Ha inkább maradnál a szárazföldön, Budapesti és Budapest környéki túraútvonalak tucatjai közül válogathatsz.