Mondd el a véleményed a Margitszigetről!

Ugyan melyikünknek ne lenne valamilyen kötődése a város közepén nyújtózkodó Margitszigethez? Sokan, sok különböző dologra használjuk, kiélvezzük sokszínűségét, és most még közelebb kerülhetünk hozzá, hiszen egy kérdőív kitöltésével formálhatjuk is kicsit.

A Margitsziget világviszonylatban is egy csoda, kevés olyan főváros van, aminek ilyen csodálatos sziget van a szívében. A szilvamag alakú park több, mint ideális, ha valaki sportolni szeretne, koncertre menne vagy randizna valakivel egy eldugott padon a százéves fák alatt

Azért, hogy ez így maradjon és a következő generáció is gyönyörködhessen a virágos kertekben és kikapcsolódásra használhassa a sziget intézményeit, a főváros most a mi közreműködésünket kéri. Itt az alkalom arra, hogy végre ne kéretlenül mondjuk el a véleményünket egy kommentháborúban, egy kérdőív kitöltésével a következő két hétben valós változásokat is elérhetünk.

2022. október 7-8-9-én 9-11 óráig és 15-17 óráig lesznek kitelepülések a sziget két bejáratánál, az Árpád híd és a Margit híd lábánál kérdőívek és szavazódobozok várják a lelkes margitszigetelőket. A helyszínek megtalálását fővárosi logózott zászlók segítik majd, az akciót Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettes indítja el a pénteki nap folyamán.

Mondd el a véleményed a Margitszigetről!

További szavazódobozok jelennek meg a következő helyszíneken: Palatinus, Vadaskert, Margitszigeti Atlétikai Centrum, Kristály. 

Ha valakinek nincs ideje a helyszínen kitölteni az űrlapot, akkor a dobozokon található QR-kód segítségével vagy a zászlókra írt webcím pontos lekövetésével eljuthat erre a linkre, ahol online is kitölthető a kérdőív október 19-ig.

Mondd el a véleményed a Margitszigetről!

Jó töltögetést, jó időtöltést a Margitszigeten!

(Fotók: Bódis Krisztián)